Denne hjemmeside (kolonihave.nu) er ganske privat, og helt uden hverken offentlig eller privat støtte.

Da jeg for et par år siden selv søgte en kolonihave, var det nærmest umuligt at finde en oversigt over kolonihaver i Danmark.

På et tidspunkt for 2-3 år siden, blev jeg bedt om at udarbejde en ny hjemmeside til kolonihaveforbundet kreds 1 (København), og da jeg nu var igang med dette, kunne jeg jo lige så godt forsætte, og indtaste stort set alle kolonihaver i Danmark. Stort arbejde, ja, men antallet af besøgende her på siden, har vist at der er et stort behov for denne oversigt. Siden bliver brugt meget.

Hvis er en kolonihave der ikke er nævnt her på siden, er I meget velkommen til at kontakte mig, så denne haveforening også kan komme med.

I dag er jeg sammen med min kone den lykkelige ejer af en kolonihave i H/F Sønderbro på Amager. Her nyder vi sommeren.

Og til sidst held og lykke med at finde en kolonihave.